Microsoft Office Forums

Go Back   Microsoft Office Forums > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-15-2014, 07:59 AM
pmgreen pmgreen is offline HELP!! Receivng a problem sending the command error. Windows 7 64bit HELP!! Receivng a problem sending the command error. Office 2013
Novice
HELP!! Receivng a problem sending the command error.
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 14
pmgreen is on a distinguished road
Default HELP!! Receivng a problem sending the command error.

Opened up the file/report that hav ebeen working on all week and get the error message below. When the file opens, the report page is blank.


Is everything lost?

TIA
Attached Images
File Type: png error.png (26.9 KB, 12 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 08-15-2014, 08:05 AM
JulieS JulieS is offline HELP!! Receivng a problem sending the command error. Windows 7 64bit HELP!! Receivng a problem sending the command error. Office 2013
Expert
 
Join Date: Dec 2011
Location: New England
Posts: 1,693
JulieS will become famous soon enough
Default

Are you attempting to open using Project or Windows Explorer. Try opening through Project.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-18-2014, 05:10 AM
pmgreen pmgreen is offline HELP!! Receivng a problem sending the command error. Windows 7 64bit HELP!! Receivng a problem sending the command error. Office 2013
Novice
HELP!! Receivng a problem sending the command error.
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 14
pmgreen is on a distinguished road
Default

I've tried opening it by clicking on the file, opening from Project recent and Project file open. No luck. The gantt and other reports are there, just not the one that's needed

TIA
Reply With Quote
  #4  
Old 08-18-2014, 06:08 AM
JulieS JulieS is offline HELP!! Receivng a problem sending the command error. Windows 7 64bit HELP!! Receivng a problem sending the command error. Office 2013
Expert
 
Join Date: Dec 2011
Location: New England
Posts: 1,693
JulieS will become famous soon enough
Default

So the file does open but the custom report is gone? What do you mean by "the report page is blank? Do you have SP-1 installed to Project 2013?
Reply With Quote
  #5  
Old 08-18-2014, 08:34 AM
Guloluseus Guloluseus is offline HELP!! Receivng a problem sending the command error. Windows 7 64bit HELP!! Receivng a problem sending the command error. Office 2010 32bit
Competent Performer
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 166
Guloluseus is on a distinguished road
Default

I have received this error in MSP07 frequently and occasionally in MSP10- every time it has meant a corrupt file, and non recoverable. I don tknow abotu 13, but I would assume similar (not good news, but havent found anything that gives hope yet).
every time I have reverted to a backup- I tend to save at LEAST every hour, or any time that I make any mods of a significant nature. Hoping you have a backup or 20 you can revert to- if the worst comes to the worst, take it as an unfortunate lesson. Not good I know, but I found out th ehard way that backups can be inconvenient but they are useful.
Failing that you may have an autosave somewhere, or possibly a shadow copy that you can restore- I have sometimes gotten shadows that load and work fine.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-18-2014, 10:32 AM
pmgreen pmgreen is offline HELP!! Receivng a problem sending the command error. Windows 7 64bit HELP!! Receivng a problem sending the command error. Office 2013
Novice
HELP!! Receivng a problem sending the command error.
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 14
pmgreen is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by JulieS View Post
So the file does open but the custom report is gone? What do you mean by "the report page is blank? Do you have SP-1 installed to Project 2013?
How would I check to see if SP-1 is installed?
The gantt data is still there and other "default" reports work as normal so don't think teh file is lost.

Thanks as always
Attached Images
File Type: png should look like.png (99.2 KB, 6 views)
File Type: png blank report.png (5.1 KB, 6 views)
Reply With Quote
  #7  
Old 08-19-2014, 05:17 AM
JulieS JulieS is offline HELP!! Receivng a problem sending the command error. Windows 7 64bit HELP!! Receivng a problem sending the command error. Office 2013
Expert
 
Join Date: Dec 2011
Location: New England
Posts: 1,693
JulieS will become famous soon enough
Default

You should be able to see if SP-1 is installed through the Control Panel. Look at "Windows Updates".

See: http://support.microsoft.com/kb/2817433 for more details.
Reply With Quote
  #8  
Old 08-19-2014, 06:26 AM
pmgreen pmgreen is offline HELP!! Receivng a problem sending the command error. Windows 7 64bit HELP!! Receivng a problem sending the command error. Office 2013
Novice
HELP!! Receivng a problem sending the command error.
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 14
pmgreen is on a distinguished road
Default

Access is severly restricted here, I'm not able to get to most of the control panel features.

Guess it's time to rebuild the report :-(
Reply With Quote
  #9  
Old 08-19-2014, 10:07 AM
JulieS JulieS is offline HELP!! Receivng a problem sending the command error. Windows 7 64bit HELP!! Receivng a problem sending the command error. Office 2013
Expert
 
Join Date: Dec 2011
Location: New England
Posts: 1,693
JulieS will become famous soon enough
Default

A suggestion - save the report to the Global.mpt file through File > Info > Organize.

That way you can copy back from Global should something go wrong in a single file.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem sending command geomazo Excel 3 04-22-2014 02:23 AM
HELP!! Receivng a problem sending the command error. Can't open any Office 2013 program and "There was a problem sending the command to th LRAT Office 10 04-10-2014 11:57 PM
HELP!! Receivng a problem sending the command error. command button that generates a popup for sending email oduntan Word VBA 4 03-21-2013 02:15 PM
"Problem sending the command" on only one .xlsm file, Office XP/Win 7 64bit skeith5 Excel 0 01-24-2012 02:24 PM
There was a problem sending the command to the program poooterman Excel 1 04-03-2010 07:41 PM

Other Forums: Access Forums

All times are GMT -7. The time now is 07:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
MSOfficeForums.com is not affiliated with Microsoft