Microsoft Office Forums Inserted a sound, but it doesn't play

Go Back   Microsoft Office Forums > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-11-2014, 11:26 PM
150mph 150mph is offline Inserted a sound, but it doesn't play Mac OS X Inserted a sound, but it doesn't play Office 2004 for Mac
Novice
Inserted a sound, but it doesn't play
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3
150mph is on a distinguished road
Default Inserted a sound, but it doesn't play


Noob question:

http://s21.postimg.org/v20leqi53/Picture_2.png

I inserted a .mp3 in a new slide and the little loudspeaker appears, but clicking it does nothing but create a selection marquee around it. I thought maybe PP'04 doesn't allow .mp3 so I try a .wav, click it, same thing.

I insert the .mp3 using Insert Movie. When I click that, at least I get a little volume button and little Play button and I can play the sound.

Am I not supposed to be able to simply click the speaker icon and PP plays the .mp3? What am I doing wrong?

PP '04, Mac
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inserted a sound, but it doesn't play PPT with macros doesn play properly in WMV video 73MustangBill PowerPoint 1 07-15-2013 06:34 PM
Transition sound and background sound chocbudda PowerPoint 0 09-27-2012 06:57 PM
Inserted a sound, but it doesn't play Presentation wont play Smilence PowerPoint 1 11-18-2010 03:31 AM
Video imbedded won't play KBsay PowerPoint 0 11-03-2010 10:37 AM
How do you imbed a continuous play mp3 into a ppt Joe Damore PowerPoint 2 09-15-2010 11:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
MSOfficeForums.com is not affiliated with Microsoft