Microsoft Office Forums Outlook 2010 Form Controls Dissapear in sent messages

Go Back   Microsoft Office Forums > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-04-2011, 05:49 PM
scriptdude scriptdude is offline Outlook 2010 Form Controls Dissapear in sent messages Windows 7 64bit Outlook 2010 Form Controls Dissapear in sent messages Office 2010 32bit
Novice
Outlook 2010 Form Controls Dissapear in sent messages
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
scriptdude is on a distinguished road
Default Outlook 2010 Form Controls Dissapear in sent messages

I'm using Outlook 2010 and trying to customize a new message form. I can add a control from the control toolbox such as a Label or a Command button, customize it like I want then Publish it. Then I click "Run This Form" and all the controls are there, then send myself a test message with this form. When the test message comes back to my inbox, all the controls are gone - no label, no CommandButton. I can look at the delivered message in design view and the controls are gone, not just covered up. However, if I start a new message using the customized form, all the controls are still there. I use Outlook 2007 at work and have no trouble sending or receiving messages with custom controls in it but doing the same steps in Outlook 2010, the controls don't seem to go out with the message. I hope I've described the problem clearly enough. Thanks in advance for any input with this...
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2011, 09:59 PM
scriptdude scriptdude is offline Outlook 2010 Form Controls Dissapear in sent messages Windows 7 64bit Outlook 2010 Form Controls Dissapear in sent messages Office 2010 32bit
Novice
Outlook 2010 Form Controls Dissapear in sent messages
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
scriptdude is on a distinguished road
Default

Here's an image to help explain what's happening. Top half of image is as sent to myself, bottom half of image is what I get in my inbox.

The blue bar beneath the "Subject" line as well as the "Sponsored By..." Label are both missing in action.

I do a real similar thing with Outlook 2007 at the office and it works fine, but not with Outlook 2010 so far. Any Ideas ?

Attached Images
File Type: jpg mail-form.jpg (89.0 KB, 7 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Visio 2010 connector controls JAL1111 Visio 1 10-25-2011 10:39 AM
Content Controls Form Programming beachdog Word VBA 4 09-20-2011 10:26 AM
Outlook 2010 Form Controls Dissapear in sent messages Cannot move messages with PST Outlook 2010 Badgeros Outlook 2 07-14-2011 05:51 PM
Outlook 2010- will not mark messages as read- at all delaneybob Outlook 2 02-25-2011 08:44 PM
Outlook 2010 Form Controls Dissapear in sent messages Outlook 2010 will not send some messages Lundrat Outlook 2 01-27-2011 01:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
MSOfficeForums.com is not affiliated with Microsoft