Microsoft Office Forums

Go Back   Microsoft Office Forums > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-20-2020, 07:06 AM
chasfh chasfh is offline Weird Look to Message When Emailing From Webpage Windows 7 64bit Weird Look to Message When Emailing From Webpage Office 2016
Novice
Weird Look to Message When Emailing From Webpage
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 9
chasfh is on a distinguished road
Default Weird Look to Message When Emailing From Webpage

I am getting a weird look to the email message that pops up when I want to email a link directly from a browser (I use Firefox). A good deal of the top part is blacked out and the functionality underneath it is thus disabled. Attached is a jpeg of what it looks like. Has anyone ever seen this, and have any idea how to fix? Thanks.




2020-02-20_8-01-22.jpg
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2020, 02:24 AM
whyisntitsimple whyisntitsimple is offline Weird Look to Message When Emailing From Webpage Windows 10 Weird Look to Message When Emailing From Webpage Office 2019
Novice
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 8
whyisntitsimple is on a distinguished road
Default

Try turning off graphics acceleration -
1. Internet Options, Advanced, Tick 'Use SW rendering instead of GPU'
2. Any Office app - File, Options, Advanced, Display, Tick 'Disable HW graphics acceleration.
Better or Worse?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-21-2020, 04:27 PM
chasfh chasfh is offline Weird Look to Message When Emailing From Webpage Windows 7 64bit Weird Look to Message When Emailing From Webpage Office 2016
Novice
Weird Look to Message When Emailing From Webpage
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 9
chasfh is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by whyisntitsimple View Post
Try turning off graphics acceleration -
1. Internet Options, Advanced, Tick 'Use SW rendering instead of GPU'
2. Any Office app - File, Options, Advanced, Display, Tick 'Disable HW graphics acceleration.
Better or Worse?

Well, the "Disable HW graphics acceleration" box was already ticked on, although the "Use SW rendering instead of GPU" was not. I ticked it on, but it didn't make a difference, because immediately after when I tried to send email direct from the browser, the same problem again. I appreciate the try.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird Access message iren_118 Office 1 02-11-2016 08:03 PM
Cannot send from outlook. weird message LynneL Outlook 1 12-21-2015 07:29 PM
Weird message “the file ( ) should be opened as read-only unless changes to it need t Jamal NUMAN Word 6 11-13-2013 01:53 AM
Weird Look to Message When Emailing From Webpage annoying webpage joe645 Office 7 12-27-2010 09:13 PM
MLA format in MS Word - Name of webpage? FoxFinance Word 0 10-24-2009 10:15 AM

Other Forums: Access Forums - Senior Forums

All times are GMT -7. The time now is 10:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
MSOfficeForums.com is not affiliated with Microsoft