Microsoft Office Forums

Go Back   Microsoft Office Forums > >

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-30-2013, 03:56 AM
mvrk mvrk is offline Outlook Web Mail (OWA) - sending email removes html and images Windows 7 64bit Outlook Web Mail (OWA) - sending email removes html and images Office 2013
Novice
Outlook Web Mail (OWA) - sending email removes html and images
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
mvrk is on a distinguished road
Question Outlook Web Mail (OWA) - sending email removes html and images

Hi,




When i send an email from outlook (exchange account) formatted in html with images to internal domain address or external (gmail) it works ok, but when i use web mail (OWA) for some unknown reason for internal address it sends ok, but when i send, for example, to gmail it transforms the email from html to text, images are replaced by [cid... in the body and are putted in attachment.


This is what i get:

test
[cid:1375178916.2088.1.camel@localhost]
-----
[cid:1375178916.2088.2.camel@localhost]


Anyone knows how to fix this?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail Merge to email, changing images on email layout ginelli Mail Merge 18 02-23-2013 09:47 AM
Ammending An Email Attachment Before Sending Mail sasquat Outlook 0 02-14-2011 08:51 AM
sending Emails With Mail-Merge As HTML Problem - Nothing Happen majid000 Mail Merge 0 12-10-2010 07:51 AM
Text Moves Position when sending page as html through email jackaroo Word 0 07-08-2010 03:19 PM
HTML Email Problem in Outlook 2003 pressuredrop88 Outlook 0 02-23-2009 03:53 PM

Other Forums: Access Forums - Senior Forums

All times are GMT -7. The time now is 04:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
MSOfficeForums.com is not affiliated with Microsoft