View Single Post
 
Old 04-12-2016, 02:06 PM
macropod's Avatar
macropod macropod is offline Windows 7 64bit Office 2010 32bit
Administrator
 
Join Date: Dec 2010
Location: Canberra, Australia
Posts: 19,539
macropod is a splendid one to beholdmacropod is a splendid one to beholdmacropod is a splendid one to beholdmacropod is a splendid one to beholdmacropod is a splendid one to beholdmacropod is a splendid one to beholdmacropod is a splendid one to beholdmacropod is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by JennEx View Post
Where did you put the new version (data file or report file) ...?
I simply replaced the attachment in post #12.
Quote:
Originally Posted by JennEx View Post
And so we're on the same page, (I'm guessing you have reason behind your approach), but I don't seem to be having issues with the time fields. It's the others line: r#_relchg, r#_crew, r#_division, r#_base and r#_pitch that are being represented improperly in the report.
Yes, but you're also getting time outputs in cells that don't have them:
Quote:
Originally Posted by JennEx View Post
For example, the boxes under "CHANGE" shouldn't have any time values in them which a couple do (They are supposed be be simply "r#_division r#_base/r#_pitch ... Bantam 82'/55', not )
.
Quote:
Originally Posted by JennEx View Post
I wonder ... the text values in the data for r#_base and r#_pitch include an apostrophe. (82', 55'). Might this be causing issues?
Possibly, in which case we might need to insert a dummy data row at the top of the worksheet, which we can then use a SKIPIF field to exclude from any outputs.
__________________
Cheers,
Paul Edstein
[MS MVP - Word]
Reply With Quote